Leveransförfrågningar

Frågor om frakt

Hur snabb är er leverans?

Vi strävar efter att skicka alla beställningar från vårt lager i Sverige samma dag eller inom 24 timmar (med undantag för helgdagar).

Normalt tar vår standardleverans 1-2 arbetsdagar. Observera att beställningar lagda under helger skickas tidigast på följande måndag.

Under perioder med hög belastning eller vissa tillfällen, som efter en förlängd helg, kan leveranstiderna förlängas.

Fylls beställningarna från Sverige?

Absolut, alla beställningar skickas från vårt lager i Sverige vanligtvis samma dag eller inom 24 timmar (med undantag för helgdagar).

Hur kan jag spåra mitt paket?

När ditt paket lämnar vårt lager kommer du att få en leveransbekräftelse via e-post med ett spårningsnummer för att följa dess resa.

Jag har inte fått min leveransbekräftelse.

Om du inte har fått vår leveransbekräftelse i tid, vänligen kontrollera din skräppostmapp. Ibland kan våra e-postmeddelanden hamna där beroende på din e-postleverantör.

Om du inte hittar några e-postmeddelanden från oss i din skräppostmapp är det möjligt att du angav en felaktig e-postadress vid köpet.

Om det finns några leveranseftergifter (utan förhandsinformation från oss), vänligen kontakta vår kundtjänst. (Inom en rimlig tidsram enligt våra villkor)

Erbjuder ni gratis frakt?

Ja, vi erbjuder fri frakt för beställningar över 450 SEK.

Erbjuder ni gratis returer?

Njut av fri frakt på din nya beställning vid byte. Enligt lag är returkostnaderna ditt ansvar.

Kommer min beställning att levereras till min brevlåda?

Ja, de flesta paket levereras till din brevlåda eller dörr. Om leverans inte är möjlig till dessa platser skickas den till närmaste Postnord eller Schenker-ombud.

Jag har inte fått min beställning ännu.

Om du inte har fått din beställning inom en rimlig tidsram, vänligen kontrollera att dina leveransuppgifter är korrekta. Du hittar dem i orderbekräftelsen som skickades när du gjorde köpet. Kontrollera din skräppostmapp om du saknar några bekräftelser från oss. Kontakta oss omedelbart om du inte har fått orderbekräftelsen inom 2 timmar efter köpet och inom 10 dagar om du inte har fått leveransbekräftelsen.

Om dina uppgifter är korrekta, vänta vänligen i 5 arbetsdagar efter att du har lagt din beställning.

Kontakta vår kundtjänst om dina uppgifter är felaktiga eller om du inte har fått ditt paket efter 5 arbetsdagar från mottagandet av leveransbekräftelsen.

kundservice@fotcare.eu

Oupphämtat Paket

Paket levererade till en angiven agent: Det är ditt ansvar att övervaka och hämta ditt paket från det tilldelade upphämtningsstället inom den angivna tidsramen som anges på kvittot och spårningslänken som tillhandahålls i vårt bekräftelsemejl för leverans.

Oupphämtade paket är inte berättigade till ångerrätten. Om paket inte hämtas (returneras till oss av agenten på grund av utebliven hämtning eller förfrågan från dig) kommer en avgift på för närvarande 400 SEK att tas ut. Denna avgift täcker kostnaderna för att skicka ut och ta emot paketet tillbaka. Om det totala värdet på varorna i din beställning överstiger 400 SEK kommer vi att återbetala mellanskillnaden. Om värdet på varorna är lägre än 400 SEK kommer hela beloppet för oupphämtade paket att debiteras.

Varorna från din beställning kommer att returneras till vårt lager och kan inte skickas ut till dig med samma ordernummer. Om du vill köpa samma produkter igen, vänligen lägg en ny beställning.