Lägg till din rubriktext här

Välkommen till Fotcare.eu

Plats och Ledning:

Beläget i staden Jönköping, Sverige, står Fotcare.eu som en fyr av excellens inom online fotvård. Vårt huvudkontor och lager fungerar som nervcentrum för alla våra verksamheter. Under den kompetenta ledningen av VERITABLE COMPANY AB, registrerat med organisationsnummer 559366-0953, har Fotcare.eu framträtt som ett pålitligt namn inom e-handel.

Kom i Kontakt:

Fotcare.eu tror vi på att främja öppen kommunikation med våra uppskattade kunder. Oavsett om du har frågor, feedback eller helt enkelt vill koppla av, är vårt dedikerade team bara ett e-postmeddelande bort. Kontakta oss på kundservice@fotcare.eu/ info@fotcare.eu, och vi kommer att vara glada att assistera dig.

Utforska Våra Produkter:

Träda in i en värld av enastående kvalitet och variation med vårt omfattande sortiment av fotvårdsprodukter. Från lugnande fotkrämer till ergonomiska och stödjande sulor, är vår kollektion noggrant kuraterad för att tillgodose varje behov. Observera att medan vi strävar efter att bibehålla konkurrenskraftiga priser, kan fluktuationer förekomma på grund av förändringar i leverantörskostnader eller speciella kampanjer. Var lugn, alla listade priser är i SEK och inkluderar en standard 25% moms.

Betalningsalternativ:

Din bekvämlighet är vår prioritet, vilket är varför vi har samarbetat med Klarna Bank AB för att erbjuda en mångsidig uppsättning betalningsmetoder. Oavsett om du föredrar enkäten, banköverföringens säkerhet eller flexibiliteten i avbetalningsplaner, har vi täckt dig. Välj helt enkelt din föredragna betalningsmetod i kassan, och lämna resten till oss.

Leveransinformation:

Vi förstår vikten av snabb leverans, vilket är varför vi strävar efter att skicka alla beställningar med Postnord samma arbetsdag som de tas emot. Vårt mål? Att säkerställa att dina eftertraktade fotvårdsessenser når din dörr inom 1-2 arbetsdagar. Medan vi strävar efter snabbhet, var vänlig observera att leveranstider ibland kan variera på grund av faktorer utanför vår kontroll.

Returer och Utbyten:

Din tillfredsställelse är vår främsta prioritet, vilket är varför vi erbjuder en bekymmersfri retur- och bytespolicy. Skulle du känna dig missnöjd med ditt köp, var lugn att oanvända produkter kan returneras eller bytas ut inom en generös 14-dagars period. För utbyten täcker vi gärna fraktkostnaderna, medan returportoavgifterna är kundens ansvar.

Integritetssäkring:

Fotcare.eu lägger vi stor vikt vid din integritet. All information du tillhandahåller oss behandlas med yttersta konfidentialitet och används uteslutande för syftet med orderuppfyllande och tjänstetillhandahållande. Var lugn att din personliga data är i trygga händer, och om du önskar åtkomst till eller borttagning av din information är vi bara ett meddelande bort.

Nyhetsbrevsprenumeration:

Håll dig uppdaterad med de senaste uppdateringarna och exklusiva erbjudanden genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Skickas ut då och då, är våra nyhetsbrev fullpackade med värdefulla insikter och spännande kampanjer, allt drivet av den betrodda plattformen Klaviyo.

Rabatter och Erbjudanden:

Som en gest av uppskattning rullar vi ibland ut speciella rabatter och erbjudanden till våra uppskattade kunder. Observera att endast ett erbjudande per kund per evenemang gäller, och medan vi gärna skulle kombinera flera rabatter, är det tyvärr inte möjligt för tillfället.

Dataskydd:

Var lugn att din personliga data skyddas med branschstandardssäkerhetsåtgärder. Från SSL/TLS-kryptering till robusta enkelriktade hashalgoritmer, sparar vi ingen ansträngning för att säkerställa konfidentialitet och integritet för din information.

Uppdateringar av villkor och bestämmelser:

Vi behåller rätten att justera våra villkor och bestämmelser, och alla ändringar kommer att göras tillgängliga på vår webbplats. Genom att göra inköp eller surfa på webbplatsen erkänner och accepterar du dessa revideringar.

Hantering av tvister:

Vid oenigheter strävar vi efter att hitta en ömsesidig lösning. Om försöken till förlikning misslyckas har kunderna möjlighet att eskalera frågan till Allmänna Reklamationsnämnden eller använda EU-kommissionens medlingsplattform. Beslut tas med vägledning från ARN eller liknande enheter, där svensk lag styr deras förståelse och tillämpning.

För Mer Information:

För ytterligare detaljer eller förtydliganden om någon aspekt av vår service, bjuder vi in dig att utforska vår webbplats eller kontakta oss direkt. Vårt dedikerade team står redo att assistera dig på din resa mot friskare, lyckligare fötter.